Welkom bij B & Co Cyprus 

Wij zijn een Belgische Familie bestaande uit 4 personen:

Octave,geboren in Martinique, verwelkomt u graag in de Coconut Bar en nodigt jullie uit om heerlijke , gastronomisch gekleurde gerechten te ontdekken. Dit alles in een warme en verfijnende stijl.

Barbara, geboren in België, die u verwelkomt in een van de twee kamers van deze B & B, met een keuze tussen de Mediterrane of Cottage stijl of voor een cocktail met zicht op het semi-olympisch zwembad en zorgt voor de goede organisatie van uw verblijf.

Emile ( 9) en Louise ( 7): Onze twee kinderen

De B & B is gelegen in Crystal Bay Park (weg van Kyrenia naar Kucuk Erenkoy) (Turks gedeelte). Op 30 minuten van Kyrenia , 45 minuten van de internationale luchthaven Ercan en op 75 minuten van Larnaca luchthaven (Grieks gedeelte).

Je geniet van 2 gemeenschappelijke zwembaden, een fitnessruimte, een tennisbaan en de zee op 200 meter.Voor de golfliefhebbers hebben we het Korineum Golf & Beach Resort op 10 minuten.

Wij raden u aan een auto te huren om dit prachtige eiland te bezoeken. We kunnen eveneens helpen bij de reservering van uw voertuig of bij de reservatie van een taxi voor aankomst en vertrek. ( http://www.cypines.com )

Wij beantwoorden graag alle bijkomende vragen per e -mail (barbarameulenaere@gmail.com) en staan klaar om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Octave , Barbara , Emile en Louise

* Wij Spreken: Frans, Nederlands, Engels, Duits, Italiaans en Creools.

image

image